Wat is stoelmassage?


Veel mensen hebben zittend werk en brengen lange tijd door achter hun beeldscherm. Heel begrijpelijk, ik ben zelf ook behoorlijk computerverslaafd, maar op den duur kan je wel last krijgen van pijnlijke schouders en nek door het lang in een houding zitten. Je kunt de kans hierop verkleinen door jezelf en/of je medewerkers een stoelmassage te gunnen! Hierbij neem je plaats in een speciale massagestoel (zie foto) en worden hoofd, nek, schouders, armen en rug behandeld.

Op de werkplek geef ik shiatsu stoelmassages, d.w.z. drukpuntmassage. Het woord zegt het al: er wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam, hierbij worden lichamelijke functies gestimuleerd, gaat de energie weer stromen zodat je verkwikt weer aan het werk kunt.

Voordelen van de stoelmassage zijn:
- De kleding kan aanblijven, scheelt tijd en is laagdrempelig
- Geen massageolie, dus niet plakkerig weer terug aan je bureau
- De massage duurt slechts 15 tot 20 minuten.
- Geen zweverige toestand
- De stoel en masseuse nemen weinig ruimte in, een klein kamertje is voldoende. ;-)
De 15/20 minuten stoelmassage is verkrijgbaar vanaf slechts € 16,- excl. btw (minimaal 4 personen) en binnen de gemeente Haarlem worden geen reiskosten berekend.

*Interesse in stoelmassage voor uw bedrijf? Maak een afspraak voor 3 proefmassages voor slechts € 20,-;
dit bedrag gaat in zijn geheel naar
Brooke Hospital for Animals! (Haarlem en omgeving)

*Vraag ook eens naar de korte „Power” stoelmassages van 10 minuten, er is een leuke kennismakingsaanbieding!

Voor particulieren geef ik thuis in Haarlem shiatsu stoelmassage en een combinatie van shiatsu stoelmassage en westerse (meer klassieke) stoelmassage.
Deze combinatie kan met of zonder olie gegeven worden en duurt ongeveer een half uur.

Ook kan er gekozen worden voor een Esoterra stoelmassage, dit is een combinatie waarbij diverse massagetechnieken uit bijvoorbeeld de thaise, ayruvedische, shiatsu en lomilomi massage zijn samengevoegd tot een heerlijke ontspannende en effectieve sessie van 20 minuten.

Ik geef ook aangepaste stoelmassages voor zwangeren.

De stoelmassage is ook perfect voor personeelsfeesten en thuisparties (minimaal 5 personen) en kan ook gecombineerd worden met de andere massages!

Unicorns voldoet aan de kwaliteitseisen van TouchPro Europe® Stoelmasseurs.